Gratis uitproberen
zonder verplichtingen
Zomeractie: 50% korting op alle licenties. Profiteer van deze korting

Beveiliging

Iedere 24 uur back-up

Wanneer je online aangiftes gaat verzenden, wil je er zeker van zijn dat je gegevens volledig en optimaal beveiligd en beschermd zijn. Fiscaal-online.nl zorgt voor een bevoegde toegang en je gegevens zijn beveiligd en beschermd tegen onder andere diefstal en hard- en softwareproblemen. Iedere 24 uur maken wij een volledige back-up die verplaatst wordt over meerdere locaties in Nederland.

Inloggen en werken in een beveiligde omgeving

Inloggen en werken met Fiscaal-online.nl kan alleen binnen een beveiligde omgeving. Deze zogenoemde HTTPS beveiliging wordt wereldwijd gebruikt door banken, overheden en andere veiligheidsdiensten. Je gegevens worden versleuteld met behulp van SSL (Secure Socket Layer), de internationale standaard voor beveiligde gegevensuitwisseling. Deze beveiliging garandeert dat de gegevens die je invoert tijdens het transport, van je PC naar onze server en andersom, niet zichtbaar zijn voor derden. Daarnaast zorgen andere beveiligingsmaatregelen en firewalls dat je gegevens beveiligd zijn tegen elektronische inbraken van buitenaf.

Geheimhoudingsplicht van de medewerkers

Fiscaal-online.nl gaat zorgvuldig en vertrouwelijk met jouw informatie om. Wij zijn uiterst kritisch als het gaat om onze eigen medewerkers. Alle medewerkers hebben geheimhoudingsplicht.

Maximale uptime garantie

Fiscaal-online.nl kan je een uptime garantie geven van 99,9%, omdat de netwerk-, stroom- en koelvoorzieningen van onze servers meervoudig zijn uitgevoerd. Onze datacenters zijn ISO 9001 (kwaliteitsmanagement), ISO 27001 (informatiebeveiliging) en ISO 14001 (milieumanagement) gecertificeerd.

Probeer nú gratis uit

Wij bieden een breed assortiment fiscale software aan die als losse modules verkrijgbaar zijn. We werken met credits, zodat je uitsluitend betaalt voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Ervaar het gemak en start nu direct!

Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Kunnen wij je helpen?

 

088 - 6500 280

Ma t/m vr van 08:00 - 17:30 uur

  info@fiscaal-online.nl

Antwoord binnen 4 uur