Gratis uitproberen
zonder verplichtingen
Zomeractie: 50% korting op alle licenties. Profiteer van deze korting

Reviews Fiscaal-online.nl

Ontdek waarom gebruikers ons beoordelen met een 8,2

We zijn trots dat we door onze gebruikers beoordeeld worden met een 8,2. Met onze fiscale software maken wij het doen van belastingaangiften eenvoudig voor belastingadviseurs en bedrijven. Bij vragen staat onze deskundige helpdesk voor je klaar.

Makkelijk, betrouwbaar en betaalbaar
Wij werken inmiddels ruim één jaar met fiscaal online. Mijn klantenportefeuille bestaat voornamelijk uit ZZP'ers en kleinere BV's. Het programma is een stuk minder uitgebreid dan grotere concurrenten, maar voor genoemde klanten werkt dit uitstekend. Het pakket is immers ook een heel stuk goedkoper, dus allemaal logisch. Het pakket is ook erg gebruiksvriendelijk, iemand met ook maar een beetje financiële kennis kan hier zo mee werken. Grootste pluspunt voor mij is de becon uitstelregeling die ze aanbieden.
Lees meer op Trustpilot
Roeland Zonneveld
Super service en fijne software
Wat is het fijn om steeds weer zo'n vriendelijke medewerker van Fiscaal-online.nl aan de telefoon te krijgen. De medewerkers zijn naast vriendelijk ook behulpzaam en duidelijk. Daarnaast is de software van Fiscaal-online.nl gebruiksvriendelijk en goed, vandaar dat die 5 sterren meer dan verdiend zijn.
Lees meer op Trustpilot
Petra van Roekel-van Tol
Zeer tevreden over Fiscaal online
Wij werken nu sinds een paar weken met Fiscaal online. Een uiterst gebruikersvriendelijk programma, heldere en duidelijke rapportages en een prima en deskundige helpdesk die bovendien zeer snel en adequaat reageert.
Lees meer op Trustpilot
Frans Stelten
Geweldig goede site met uitstekende helpdesk
Ik gebruik de site uitsluitend voor het aanvragen van uitstel onder beconregeling. Werkt prima en snel. Deelname is goedkoop en geen dure certificaten nodig. Van harte aan te bevelen voor kleine administratiekantoren die hun overhead laag willen houden.
Lees meer op Trustpilot
Ineke van der Lei
Fiscaal-Online
Het Fiscaal-Online-programma werkt uitermate doeltreffend, eenvoudig en de telefonische bereikbaarheid is een voorbeeld voor heel veel bedrijven. Absoluut een aanrader!
Lees meer op Trustpilot
Schouten
Geweldige software voor een prima…
Geweldige software voor een prima prijs. Gebruiksvriendelijk en tijdbesparend.
Lees meer op Trustpilot
R Kloosterman
Geen eHerkenning en DigiD nodig
Losse modules en totaaloplossingen
Erkend door de Belastingdienst
Deskundige en snelle helpdesk

"Zo'n 6000 anderen maken al gebruik van Fiscaal‑online.nl"

Klant aan het woord

Probeer nú gratis uit

Ontdek ons uitgebreide aanbod fiscale software, beschikbaar als losse module of totaaloplossingen. Met ons creditsysteem betaal je alleen voor wat je echt gebruikt. Ervaar het gemak en start direct!

Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Kunnen wij je helpen?

 

088 - 6500 282

Ma t/m vr van 09:00 - 17:00 uur

  sales@fiscaal-online.nl

Reactie binnen 1 werkdag