Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Deponeren jaarrekening

Veilig en snel deponeren van jaarrekening bij KVK

Met onze fiscale software deponeer je de verplichte jaarcijfers eenvoudig vanuit jouw account. Je importeert de cijfers, voegt eventuele opmerkingen toe en verstuurt dit direct naar de KVK. Als je gebruik maakt van onze module Aangifte Vennootschapsbelasting, dan worden de cijfers automatisch overgenomen. Deponeren van de jaarrekening kan ook zonder uitgebreide jaarrekening software.

  • Deponeren jaarstukken voor micro entiteiten
  • Deponeren jaarstukken voor kleine entiteiten
  • Balanscijfers rechtstreeks vanuit de aangifte VPB
  • Direct terugkoppeling van de KVK
  • Onbeperkt deponeren
  • Geen eigen PKIoverheid-certificaat nodig

Ontdek hoe je snel en eenvoudig je jaarrekening deponeert met onze scherp geprijsde aangiftesoftware

Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Jouw voordeel

   

Scherp geprijsd

Optimale prijs/kwaliteit verhouding

Directe terugkoppeling

Directe terugkoppeling van Kamer van Koophandel

Eenvoudig importeren

Importeer de balans eenvoudig via RGS 3.2

Persoonlijk advies

Heb je vragen of interesse in persoonlijk advies van een van onze specialisten? Mail dan met ons of vraag een telefonisch adviesgesprek aan.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

 

Voor wie is het programma geschikt?

Het is mogelijk om de publicatiestukken voor micro én kleine entiteiten te deponeren bij de KvK. Voor de meeste ondernemingen is het verplicht om een (beperkte) jaarrekening te deponeren. Deze jaarrekening bestaat uit een balans met een eventuele toelichting.

 

Kan er een volledige jaarrekening opgesteld worden?

We bieden geen volledige jaarrekeningsoftware. Ter ondersteuning van de aangifte vennootschapsbelasting is de licentie ‘Deponeren’ ontwikkeld. Met deze licentie is het mogelijk om de verplichte onderdelen bij de KvK te deponeren. De software beperkt zich daarom tot de publicatiestukken voor bedrijfsklasse micro en klein. De meeste ondernemingen vallen in deze klasse.

 

Kan jaarrekening bij KvK gedeponeerd worden?

Ja. Alle verplichte jaarstukken voor zowel micro- als kleine ondernemingen kunnen probleemloos bij de Kamer van Koophandel gedeponeerd worden.

 

Krijg ik terugkoppeling van KvK?

Het invullen van de jaarcijfers voor de KvK-deponering werkt hetzelfde als de overige aangiften. Voor je de jaarrekening instuurt, kun je deze exporteren naar een .pdf-bestand. De KvK ontvangt de gegevens van de jaarrekening en verwerkt deze in een eigen template. Na het insturen van de jaarrekening ontvang je vanuit de KvK een bevestiging per e-mail. Bij deze bevestiging wordt een bijlage meegestuurd. De bijlage is de definitieve jaarrekening zoals deze bij de KvK op te vragen is.

 

Kan ik een aangifte vpb importeren?

Ja, indien je gebruik maakt van Aangiftesoftware vennootschapsbelasting van Fiscaal-online.nl kun je eenvoudig alle balanscijfers inladen in je deponering en snel en eenvoudig verzenden naar de KvK.

Probeer nú gratis uit

Wij bieden een breed assortiment fiscale software aan die als losse modules verkrijgbaar zijn. Aangezien we met credits werken betaal je uitsluitend voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Ervaar het gemak en start direct!

Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Kunnen wij je helpen?

 

088 - 6500 280

Ma t/m vr van 09:00 - 17:00 uur

  info@fiscaal-online.nl

Reactie binnen 4 uur