Gratis uitproberen
zonder verplichtingen
Zomeractie: 50% korting op alle licenties. Profiteer van deze korting

PKIoverheid SBR-certificaat

Een PKI-certificaat is een digitale ondertekening die wordt gebruikt voor het veilig versturen van gegevens en berichten. PKI staat voor Public Key Infrastructure en is de internationale standaard voor het beveiligen van informatieoverdracht. SBR, oftewel Standard Business Reporting is nodig voor het indienen van verantwoordingsinformatie via jouw fiscale software bij de overheid.

Voor informatie-uitwisseling met de overheid (zoals de uitstelregeling) moet je een speciaal PKI-certificaat voor de overheid hebben: het PKIoverheid SBR-certificaat.

Koop nu jouw PKIoverheid SBR-certificaat en krijg € 20 korting.

We werken samen met Digidentity voor de aanvraag van PKIoverheid SBR-certificaten. Vraag je certificaat aan via Fiscaal-online.nl en krijg € 20 korting, ook bij een verlenging van je PKIoverheid SBR-certificaat.

Vraag PKIoverheid-certificaat aan

De voordelen van een certificaat van Digidentity

  • Volledig digitale registratie via de website en mobiele app
  • Snelle registratie (binnen 1 dag)
  • Product afsluiten waar en wanneer je wilt (locatie- en tijdsonafhankelijk)

Driejarig PKIoverheid SBR-certificaat:
€ 530

Persoonlijk advies

Heb je vragen of interesse in persoonlijk advies van een van onze specialisten? Mail dan met ons of vraag een telefonisch adviesgesprek aan.

Neem contact op

Veel gestelde vragen

 

Heb ik een PKIoverheid-certificaat nodig?

Vanaf 1 maart 2018 kun je alleen gebruikmaken van de uitstelregeling belastingconsulenten met een eigen PKIoverheid-certificaat. Voor de overige aangiften hoef je geen eigen certificaat aan te schaffen. Je maakt dan gratis gebruik van ons verzamelcertificaat.

 

Wat is het PKIoverheid SBR-certificaat?

Een SBR-certificaat staat voor Standard Business Reporting en is een digitaal certificaat dat nodig is voor het indienen van verantwoordingsinformatie via jouw fiscale software bij de overheid, zoals de Belastingdienst.

Kunnen wij je helpen?

 

088 - 6500 282

Ma t/m vr van 09:00 - 17:00 uur

  sales@fiscaal-online.nl

Reactie binnen 1 werkdag