Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

PKIoverheid-certificaat

Een PKI-certificaat is een digitale ondertekening ;bij het versturen van gegevens en berichten. PKI staat voor Public Key Infrastructure en is de internationale standaard voor beveiligen van gegevens en berichten. Voor informatie-uitwisseling met de overheid (zoals de uitstelregeling belastingconsulenten) moet je een speciaal PKI-certificaat voor de overheid hebben: het PKIoverheid-certificaat.

Koop nu jouw PKIoverheid-certificaat en krijg 50,- euro korting.

We werken samen met KPN voor de aanvraag van PKIoverheid-certificaten. Deze certificaten worden uitgegeven door KPN BV, welke geregistreerd is als certificatiedienstverlener ofwel een Trusted Service Provider. Vraag jouw certificaat aan via Fiscaal-online.nl en krijg direct 50,- korting op de KPN listprijs.

Voor het gebruik van SBR/Digipoort en Fiscaal-online.nl raden we het PKIoverheid Digipoort Private servercertificaat aan. De private servercertificaten zijn te gebruiken voor de communicatie met digipoort (Belastingdienst) en zijn drie jaar geldig.

Vraag PKIoverheid-certificaat aan

Waarom een certificaat van KPN?

  • Betrouwbare aanbieder
  • 50,- korting op de KPN listprijs
  • Inclusief identificatie op locatie naar keuze
  • Geschikt voor communicatie met de Belastingdienst

Driejarig PKIoverheid Digipoort Private Servercertificaat: 549,-

Tweejarig PKIoverheid Digipoort Private Servercertificaat: 399,-

Persoonlijk advies

Heb je vragen of interesse in persoonlijk advies van een van onze specialisten? Mail dan met ons of vraag een telefonisch adviesgesprek aan.

Neem contact op

Veel gestelde vragen

 

Heb ik een PKIoverheid-certificaat nodig?

Vanaf 1 maart 2018 kun je alleen gebruikmaken van de uitstelregeling belastingconsulenten met een eigen PKIoverheid-certificaat. Voor de overige aangiften hoef je geen eigen certificaat aan te schaffen. Je maakt dan gratis gebruik van ons verzamelcertificaat.

 

Hoe lang duurt de aanvraagprocedure?

Normaliter wordt het certificaat binnen twee weken geleverd. In het aanvraagproces dien je bepaalde zaken op te sturen naar KPN. Mocht je daarmee wachten zal het proces uiteraard langer duren.

 

Is mijn certificaat geschikt voor alle pakketten?

Jazeker. Het is jouw certificaat. Je gebruikt deze waar je maar wil. Het is geschikt voor alle fiscale pakketten en tal van andere toepassingen. Bij Fiscaal-online.nl ben je alleen voordeliger uit.

 

Waarom is er gekozen voor KPN?

KPN is een betrouwbare en bewezen aanbieder van PKIoverheid-certificaten. Met een tweejarig certificaat hoef je niet jaarlijks te verlengen. KPN hanteert all-in tarieven zonder bijkomende kosten voor identificatie. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

 

Ik heb al een account bij Fiscaal-online.nl. Hoe krijg ik mijn certificaat?

Wij ontvangen vanuit KPN jouw gegevens wanneer je gebruikmaakt van ons aanvraagportaal. Je herkent deze aan het Fiscaal-online.nl logo bovenin. Na afronding van jouw aanvraag kun je het certificaat eenvoudig uploaden onder ‘Jouw account’.

Kunnen wij je helpen?

 

088 - 6500 280

Ma t/m vr van 09:00 - 17:00 uur

  info@fiscaal-online.nl

Reactie binnen 4 uur