Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Koppelingen met Fiscaal-online.nl

Fiscaal-online.nl koppelt met álle boekhoudpakketten en jaarrekeningensoftware die werken met RGS. Dat zijn, onder meer, de volgende pakketten:

e-Boekhouden.nl

e-Boekhouden.nl

e-Boekhouden.nl is een compleet boekhoud- en facturatieprogramma voor starters, ondernemers én accountants. Met de export voor Fiscaal-online.nl exporteert u eenvoudig de balans en winst- en verliesrekening via RGS. Deze gegevens kunt u met één druk op de knop inlezen in de aangifte VPB of aangifte IB van Fiscaal-online.nl. Ideaal om snel en eenvoudig uw aangifte te versturen.

Speedbooks.com

Speedbooks

Geen complexe spreadsheets meer, handmatige rapportages of gemiste kansen. Speedbooks verwerkt je gegevens in visuele dashboards, rapportages en alerts die je precies vertellen hoe elk onderdeel van jouw bedrijf presteert. Zodra de jaarrekening gemaakt is doet u eenvoudig de aangifte VPB of aangifte IB via Fiscaal-online.nl.

Infine Software

Infine

Infine Software ontwikkelt software voor de accountancybranche. De producten zijn gericht op het samenstellen van financiële rapportages door accountants- en administratiekantoren. Infine biedt rapportgenerator voor het opstellen van jaarrekeningen, te combineren met het samensteldossier. Zodra de jaarrekening gemaakt is doet u eenvoudig de aangifte VPB of aangifte IB via Fiscaal-online.nl.

Visonplanner

Visionplanner

Visionplanner ontwikkelt al sinds 1996 financiële rapportagesoftware. Sinds 2013 is de eerste versie van de cloud-software op de markt en sinds 2016 maakt u met Visionplanner ook ook SBR jaarrekeningen. Deze importeert u eenvoudig in de aangifte VPB of aangifte IB bij Fiscaal-online.nl.

Pro Management Software

Pro Management Software ontwikkelt al sinds 1996 een rapportgenerator voor jaarrekeningen, tussentijdse verslagen, publicatiestukken en SBR-rapportages. Inmiddels is er ook een koppeling tussen Pro Management Software en Fiscaal-online.nl, voor de import van de aangifte VPB of aangifte IB.

Minox

Minox

Minox maakt boekhoudsoftware waar je blij van wordt. Dat is de missie – al meer dan 35 jaar. Ze luisteren en gaan de dialoog aan, waardoor men samen tot de beste oplossing komt. De software is eenvoudig van opzet en heeft slimme eigenschappen waardoor je niet alleen snel kunt boeken, maar ook direct kunt corrigeren. Online boekhouden zorgt ervoor dat jij ongehinderd kunt doorgroeien met je onderneming of accountantskantoor.

Probeer nú gratis uit

Wij bieden een breed assortiment fiscale software aan die als losse modules verkrijgbaar zijn. We werken met credits, zodat u uitsluitend betaalt voor wat u daadwerkelijk gebruikt. Ervaar het gemak en start nu direct!

Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Kunnen wij je helpen?

088 - 6500 280

Ma t/m vr van 09:00 - 17:00 uur

info@fiscaal-online.nl

Antwoord binnen 4 uur