Gratis uitproberen
zonder verplichtingen
Zomeractie: 50% korting op alle licenties. Profiteer van deze korting

Bij Fiscaal-online.nl voldoe je automatisch aan de AVG

Op 25 mei 2018 gaat de AVG (Algemene Verordering Gegevensbescherming) in. Dit is de nieuwe privacywetgeving die geldt voor de gehele Europese Unie. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wpb) geldt dan niet meer. Dit betekent dat we afspraken maken over hoe er omgegaan wordt met privacy en de verwerking van persoonsgegevens.

Wat betekent de AVG voor jou?

In de praktijk verandert er voor jou, als gebruiker van Fiscaal-online.nl, niets. Om te voldoen aan de eisen van de AVG maken we afspraken over de verwerking van persoonsgegevens. In deze afspraken staat onder andere omschreven hoe we omgaan met privacy, beveiliging en de verwerking van persoonsgegevens. Om er voor te zorgen dat we met iedereen dezelfde heldere afspraken maken, hebben we deze opgenomen in onze algemene voorwaarden. Zo voldoe je, voor de gegevens die je via Fiscaal-online.nl verwerkt, keurig aan de vereisten van de AVG.

Hoe zit het met de verwerkersovereenkomst?

Jij bent, als gebruiker van Fiscaal-online.nl, verwerkingsverantwoordelijke. Jij gebruikt Fiscaal-online.nl om gegevens te verwerken, en dat maakt ons de verwerker. Dat betekent dat er afspraken gemaakt moeten worden tussen jou en Fiscaal-online.nl. In die afspraken staat hoe we omgaan met privacy en de beveiliging van persoonsgegevens. In de algemene voorwaarden worden artikel 13 tot en met 24 gekwalificeerd als verwerkersovereenkomst. Je hoeft voor Fiscaal-online.nl dus geen losse overeenkomst te sluiten om aan de vereisten van de AVG te voldoen.

Jouw gegevens goed beveiligd

Wij vinden het belangrijk dat jouw gegevens veilig zijn. Fiscaal-online.nl beveiligt jouw gegevens daarom op verschillende manieren. Op onze pagina ‘ Beveiliging‘ vertellen we je meer over hoe wij ervoor zorgen dat jouw gegevens beschermd blijven.

Bij Fiscaal-online.nl is jouw privacy gewaarborgd

Ook jouw privacy is gewaarborgd. Fiscaal-online.nl gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens en deze worden niet zomaar met derden gedeeld. Benieuwd hoe zorgvuldig wij omgaan met jouw privacy? Daar lees je meer over in onze privacyverklaring.

Probeer nú gratis uit

Wij bieden een breed assortiment fiscale software aan die als losse modules verkrijgbaar zijn. We werken met credits, zodat je uitsluitend betaalt voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Ervaar het gemak en start nu direct!

Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Kunnen wij je helpen?

 

088 - 6500 280

Ma t/m vr van 09:00 - 17:00 uur

  info@fiscaal-online.nl

Antwoord binnen 4 uur