Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Bij Fiscaal-online.nl voldoet u automatisch aan de AVG?

Op 25 mei 2018 gaat de AVG (Algemene Verordering Gegevensbescherming) in. Dit is de nieuwe privacywetgeving die geldt voor de gehele Europese Unie. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wpb) geldt dan niet meer. Dit betekent dat we afspraken maken over hoe er omgegaan wordt met privacy en de verwerking van persoonsgegevens.

Wat betekent de AVG voor u?

In de praktijk verandert er voor u, als gebruiker van Fiscaal-online.nl, niets. Om te voldoen aan de eisen van de AVG maken we afspraken over de verwerking van persoonsgegevens. In deze afspraken staat onder andere omschreven hoe we omgaan met privacy, beveiliging en de verwerking van persoonsgegevens. Om er voor te zorgen dat we met iedereen dezelfde heldere afspraken maken, hebben we deze opgenomen in onze algemene voorwaarden. Zo voldoet u, voor de gegevens die u via Fiscaal-online.nl verwerkt, keurig aan de vereisten van de AVG.

Hoe zit het met de verwerkersovereenkomst?

U bent, als gebruiker van Fiscaal-online.nl, verwerkingsverantwoordelijke. U gebruikt Fiscaal-online.nl om gegevens te verwerken, en dat maakt ons de verwerker. Dat betekent dat er afspraken gemaakt moeten worden tussen u en Fiscaal-online.nl. In die afspraken staat hoe we omgaan met privacy en de beveiliging van persoonsgegevens. In de algemene voorwaarden worden artikel 13 tot en met 24 gekwalificeerd als verwerkersovereenkomst. U hoeft voor Fiscaal-online.nl dus geen losse overeenkomst te sluiten om aan de vereisten van de AVG te voldoen.

Uw gegevens goed beveiligd

Wij vinden het belangrijk dat uw gegevens veilig zijn. Fiscaal-online.nl beveiligt uw gegevens daarom op verschillende manieren. Op onze pagina ‘Beveiliging‘ vertellen we u meer over hoe wij ervoor zorgen dat uw gegevens beschermd blijven.

Bij Fiscaal-online.nl is uw privacy gewaarborgd

Ook uw privacy is gewaarborgd. Fiscaal-online.nl gaat vertrouwelijk om met uw gegevens en deze worden niet zomaar met derden gedeeld. Benieuwd hoe zorgvuldig wij omgaan met uw privacy? Daar leest u meer over in onze privacyverklaring.

Probeer nú gratis uit

Wij bieden een breed assortiment fiscale software aan die als losse modules verkrijgbaar zijn. We werken met credits, zodat u uitsluitend betaalt voor wat u daadwerkelijk gebruikt. Ervaar het gemak en start nu direct!

Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Kunnen wij u helpen?

 

088 - 6500 280

Ma t/m vr van 09:00 - 17:00 uur

  info@fiscaal-online.nl

Antwoord binnen 4 uur