Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Snel en eenvoudig
belastingaangiften doen!

  • Deskundige & snelle helpdesk
  • Erkend door de Belastingdienst
  • Zowel losse modules als totaaloplossingen
  • Geen eHerkenning en DigiD nodig
Gratis uitproberen
zonder verplichtingen
Meld u nu gratis aan!

Meld u nu
gratis aan!

Onze producten

Schuine lijn

Fiscaal-online.nl is geschikt voor

Ondernemers  

Fiscale software waarmee u als ondernemer snel en eenvoudig de btw-aangifte, suppletie, ICP-aangifte, btw-nummercontrole en het deponeren van de jaarrekening bij KvK regelt.

Belastingadviseurs  

Fiscale software waarmee u als belastingadviseur snel een eenvoudig voor al uw klanten de aangifte IB en VPB, uitstelregeling en het deponeren van de jaarrekening bij KvK regelt.

Header afbeelding home
 
Schuine lijnen

Specialist in fiscale software

Zowel grote als kleine ondernemingen vertrouwen op de software van Fiscaal-online.nl

Philips
Ministerie van Binnelandse Zaken en Koninkrijksrelaties
De Vries belastingadvies
Bayer
Primis administraties en belastingadvies

Reviews

   
Dhr. B Vroom
         

Geweldige Service

Sinds kort is ons kantoor gestart met Fiscaal Online, de eerste indruk is prima! Klantvriendelijk, snelle reactie bij vragen. Een werkwijze die past bij ons kantoor.

Drs. B.M. Vroom
Fiscalis Accountants BV

Noord Ned Consult
         

Gebruiksvriendelijk

Fiscaal-online is een compleet en zeer gebruiksvriendelijk aangiftepakket. Daarnaast is een groot pluspunt dat er een goede helpdesk is die vragen supersnel beantwoord.

Chris Kuitert
Noord Ned Consult

Henk Arens
         

Absolute aanrader

Een fantastisch programma!!!! Snel en makkelijk om mee te werken. We zijn zeer tevreden. Voor ieder administratiekantoor aan te raden.

Henk Arens

Veelgestelde vragen

Aangiften
Account & licenties
Overige vragen
 

Zijn alle aangiften gratis te testen?

Ja! Met het gratis account probeert u alle aangiften vrijblijvend uit. Er is standaard een demo-onderneming aanwezig, zodat u direct kunt starten. U krijg direct inzicht in de werking en de rapportagemogelijkheden.

 

Hoeveel aangiften of uitstelverzoeken kan ik versturen?

Met elke licentie kunt u onbeperkt aangiften versturen. U bent niet gebonden aan pakketgrootte. Per aangifte betaalt u met credits. Een verstuurde aangifte kost 1 credit, met uitzondering van de vennootschaps- en inkomstenbelasting. Deze kosten 5 credits per aangifte. De btw-nummercontrole en de uitstelregeling zijn zonder credits te gebruiken.

 

Kan ik gegevens ook importeren?

Ja! Voor de aangiften én de uitstelregeling is een importfunctie aanwezig. Per aangifte ziet u de verschillende mogelijkheden tot het importeren. Importeren is mogelijk vanuit Excel, XML én RGS.

 

Heb ik altijd inzicht in mijn aangiten en gegevens?

Ja! Uw account verloopt nooit. Verstuurde aangiften kunt u altijd inzien en exporteren.

 

Hoe kom ik in aanmerking voor pakketkorting?

U vindt de totaalpakketten op onze prijzenpagina. Als u losse licenties bestelt die samen een van de totaalpakketten vormen, krijgt u deze korting automatisch. Breidt u tussentijds uw pakket uit waardoor u een totaalpakket afneemt, dan krijgt u de volgende factuurperiode automatisch korting op uw licenties.

 

 

Kan ik mijn licenties tussentijds wijzigen?

Ja! U kunt op ieder moment uw licenties uitbreiden. De licenties worden afgegeven per kalenderjaar. Zo kunt u altijd aangiften doen over dat betreffende jaar.

Voorbeeld: U breidt uw account in maart 2022 uit met de btw-aangifte. Met uw licentie kunt u voor alle perioden t/m 2022 aangifte doen.

 

Hoe lang is mijn proefaccount geldig?

Uw proefaccount is onbeperkt geldig. U bent niet gebonden aan een proefperiode. Als u de aangiften wilt versturen, kunt u eenvoudig uw account uitbreiden onder ‘Uw account’.

 

Tot wanneer loopt mijn account?

Uw account verloopt nooit. U houdt dus altijd toegang tot uw aangiften en gegevens. Uw licenties lopen per kalenderjaar en worden automatisch verlengd. De licenties kunt u op elk moment wijzigen of beëindigen in ‘Uw account’.

 

Welke betaalmethoden zijn er mogelijk?

Er zijn vier manieren om uw licenties te betalen:

  • Automatische incasso
  • iDEAL
  • Creditcard
  • Betaling op factuur
 

Zijn mijn gegevens veilig?

Ja. Uw gegevens worden goed beveiligd. Wij werken met gecertificeerde externe datacenters. Meer informatie hierover vindt u op de pagina beveiliging.

 

Voldoe ik bij Fiscaal-online.nl aan de eisen voor de AVG?

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie. Bij Fiscaal-online.nl voldoet u automatisch aan de AVG. Meer informatie over de AVG vindt u hier.

Probeer nú gratis uit

Wij bieden een breed assortiment fiscale software aan die als losse modules verkrijgbaar zijn. We werken met credits, zodat u uitsluitend betaalt voor wat u daadwerkelijk gebruikt.
Ervaar het gemak en start nu direct!

Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Kunnen wij u helpen?

 

088 - 6500 280

Ma t/m vr van 09:00 - 17:00 uur

  info@fiscaal-online.nl

Antwoord binnen 4 uur