Gratis uitproberen »

Beveiliging

Iedere 24 uur back-up

Wanneer u online aangiftes gaat verzenden, wilt u er zeker van zijn dat uw gegevens volledig en optimaal beveiligd en beschermd zijn. Fiscaal-online.nl zorgt voor een bevoegde toegang en uw gegevens zijn beveiligd en beschermd tegen onder andere diefstal en hard- en softwareproblemen. Iedere 24 uur maken wij een volledige back-up die verplaatst wordt over meerdere locaties in Nederland.

Inloggen en werken in een beveiligde omgeving

Inloggen en werken met Fiscaal-online.nl kan alleen binnen een beveiligde omgeving. Deze zogenoemde HTTPS beveiliging wordt wereldwijd gebruikt door banken, overheden en andere veiligheidsdiensten. Uw gegevens worden versleuteld met behulp van SSL (Secure Socket Layer), de internationale standaard voor beveiligde gegevensuitwisseling. Deze beveiliging garandeert dat de gegevens die u invoert tijdens het transport, van uw PC naar onze server en andersom, niet zichtbaar zijn voor derden. Daarnaast zorgen andere beveiligingsmaatregelen en firewalls dat uw gegevens beveiligd zijn tegen elektronische inbraken van buitenaf.

Geheimhoudingsplicht van de medewerkers

Fiscaal-online.nl gaat zorgvuldig en vertrouwelijk met uw informatie om. Wij zijn uiterst kritisch als het gaat om onze eigen medewerkers. Alle medewerkers hebben geheimhoudingsplicht.

Maximale uptime garantie

Fiscaal-online.nl kan u een uptime garantie geven van 99,9%, omdat de netwerk-, stroom- en koelvoorzieningen van onze servers meervoudig zijn uitgevoerd. Onze datacenters zijn ISO 9001 (kwaliteitsmanagement), ISO 27001 (informatiebeveiliging) en ISO 14001 (milieumanagement) gecertificeerd.