Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Digipoortconnector via Webservice

Speciaal voor softwareontwikkelaars en -leveranciers hebben wij een geavanceerde webservice. Met deze soap-interface kun je aangiften via SBR/Digipoort versturen, zonder dat je kennis nodig hebt van XBRL, SBR, Digipoort en PKIoverheid-certificaten. Je geeft alle gegevens van de aangifte door aan onze webservice. Deze zorgt vervolgens voor een correcte en veilige verzending, volledig erkend door de Belastingdienst. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je op de hoogte blijft van de status van de aangifte.

Onze webservice is geschikt voor de aangiftesoorten:

Geen PKIoverheid-certificaat nodig
Wanneer jij of je klant een PKIoverheid-certificaat heeft, dan kun je deze gebruiken bij het verzenden van fiscale aangiftes. Heb je geen PKIoverheid-certificaat? Dan kun je ons verzamelcertificaat gebruiken. Hierdoor hoef je zelf geen PKIoverheid-certificaat aan te schaffen, waardoor je honderden euro’s bespaart.

Meer informatie over de technische implementatie, voorwaarden en prijzen? Neem contact met ons op!

Probeer nú gratis uit

Wij bieden een breed assortiment fiscale software aan die als losse modules verkrijgbaar zijn. We werken met credits, zodat je uitsluitend betaalt voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Ervaar het gemak en start nu direct!

Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Kunnen wij je helpen?

 

088 - 6500 280

Ma t/m vr van 09:00 - 17:00 uur

  info@fiscaal-online.nl

Reactie binnen 4 uur