Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Digipoortconnector via Webservice

Speciaal voor softwareontwikkelaars en -leveranciers hebben wij een geavanceerde webservice. Met deze soap-interface kunt u aangiften via SBR/Digipoort versturen, zonder dat u kennis nodig heeft van XBRL, SBR, Digipoort en PKIoverheid-certificaten. U geeft alle gegevens van de aangifte door aan onze webservice. Deze zorgt vervolgens voor een correcte en veilige verzending, volledig erkend door de Belastingdienst. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u op de hoogte blijft van de status van de aangifte.

Onze webservice is geschikt voor de aangiftesoorten:

Geen PKIoverheid-certificaat nodig
Wanneer u of uw klant een PKIoverheid-certificaat heeft, dan kunt u deze gebruiken bij het verzenden van fiscale aangiftes. Heeft u geen PKIoverheid-certificaat? Dan kunt u ons verzamelcertificaat gebruiken. Hierdoor hoeft u zelf geen PKIoverheid-certificaat aan te schaffen, waardoor u honderden euro’s bespaart.

Meer informatie over de technische implementatie, voorwaarden en prijzen? Neem contact met ons op!

Probeer nú gratis uit

Wij bieden een breed assortiment fiscale software aan die als losse modules verkrijgbaar zijn. We werken met credits, zodat u uitsluitend betaalt voor wat u daadwerkelijk gebruikt. Ervaar het gemak en start nu direct!

Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Kunnen wij u helpen?

 

088 - 6500 280

Ma t/m vr van 09:00 - 17:00 uur

  info@fiscaal-online.nl

Reactie binnen 4 uur