Gratis uitproberen
zonder verplichtingen
Kennisbank > Informatie over uitstelregeling > Hoe krijg ik een beconnummer?

Hoe krijg ik een beconnummer?

Een beconnummer vraagt u aan bij de Belastingdienst. Hiervoor moet u ingeschreven staan als ondernemer voor de btw én geregistreerd staan als belastingconsulent.

Als u geregistreerd bent als belastingconsulent of administratiekantoor bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de Belastingdienst kunt u een beconnummer aanvragen. Het aanvragen van dit nummer verloopt via een formulier op de website van de Belastingdienst. Het formulier moet afgedrukt worden. Vervolgens stuurt u dat op naar de Belastingdienst.

Uitstel aanvragen met beconnummer: beconuitstel

Met uw beconnummer en de software uitstelregeling IB en VPB van Fiscaal-online.nl vraagt u eenvoudig uitstel voor uw klanten aan. Bovendien kunt u met uw beconnummer het servicebericht uitstel ophalen. Dat is het retourbericht voor uw uitstelverzoeken, met daarin het inleverschema.


Probeer nú gratis uit

Wij bieden een breed assortiment fiscale software aan die als losse modules verkrijgbaar zijn. We werken met credits, zodat je uitsluitend betaalt voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Ervaar het gemak en start nu direct!

Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Kunnen wij je helpen?

 

088 - 6500 280

Ma t/m vr van 09:00 - 17:00 uur

  info@fiscaal-online.nl

Reactie binnen 4 uur