Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Jaarcijfers deponeren bij KvK

Vanaf nu is het ook mogelijk om jaarcijfers bij de Kamer van Koophandel te deponeren via Fiscaal-online.nl. Met de licentie ‘Deponeren’ verstuurt u eenvoudig alle verplichte jaarcijfers naar de KVK.

Jaarstukken deponeren

Voor een nv of bv is het verplicht om de jaarcijfers te deponeren bij de KvK. Met Fiscaal-online.nl deponeert u de verplichte jaarcijfers voor micro- en kleine ondernemingen eenvoudig vanuit uw account. Maakt u gebruik van onze aangifte vennootschapsbelasting? Dan kunt u bij het starten van een jaarrekening alle balanscijfers automatisch overnemen. Zo verstuurt u de jaarstukken snel naar de KVK.

Direct terugkoppeling

U ontvangt direct terugkoppeling van de Kamer van Koophandel, na het deponeren. Bij deze terugkoppeling krijgt u een kopie van de gedeponeerde jaarstukken in het format van de KVK. Zo ziet u meteen hoe de gedeponeerde stukken eruitzien.

Probeer nú gratis uit

Wij bieden een breed assortiment fiscale software aan die als losse modules verkrijgbaar zijn. We werken met credits, zodat u uitsluitend betaalt voor wat u daadwerkelijk gebruikt. Ervaar het gemak en start nu direct!

Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Kunnen wij u helpen?

 

088 - 6500 280

Ma t/m vr van 09:00 - 17:00 uur

  info@fiscaal-online.nl

Reactie binnen 4 uur