Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Jaarcijfers deponeren bij KvK

Vanaf nu is het ook mogelijk om jaarcijfers bij de Kamer van Koophandel te deponeren via Fiscaal-online.nl. Met de licentie ‘Deponeren’ verstuurt u eenvoudig alle verplichte jaarcijfers naar de KVK.

Jaarstukken deponeren

Voor een nv of bv is het verplicht om de jaarcijfers te deponeren bij de KvK. Met Fiscaal-online.nl deponeert u de verplichte jaarcijfers voor micro- en kleine ondernemingen eenvoudig vanuit uw account. Maakt u gebruik van onze aangifte vennootschapsbelasting? Dan kunt u bij het starten van een jaarrekening alle balanscijfers automatisch overnemen. Zo verstuurt u de jaarstukken snel naar de KVK.

Direct terugkoppeling

U ontvangt direct terugkoppeling van de Kamer van Koophandel, na het deponeren. Bij deze terugkoppeling krijgt u een kopie van de gedeponeerde jaarstukken in het format van de KVK. Zo ziet u meteen hoe de gedeponeerde stukken eruitzien.

Probeer nú gratis uit

Wij bieden een breed assortiment fiscale software aan die als losse modules verkrijgbaar zijn. We werken met credits, zodat je uitsluitend betaalt voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Ervaar het gemak en start nu direct!

Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Kunnen wij je helpen?

 

088 - 6500 280

Ma t/m vr van 09:00 - 17:00 uur

  info@fiscaal-online.nl

Reactie binnen 4 uur