Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Jaarcijfers importeren uit uw boekhoudpakket

Vanaf nu importeert u eenvoudig de jaarcijfers vanuit uw boekhoud- of rapportagepakket. Dit is mogelijk door een nieuwe XML-standaard voor het uitwisselen van grootboeksaldi op basis van een RGS-code. Deze ‘RGS-brugstaat’ maakt het mogelijk om gegevens vanuit bijna alle pakketten, direct op basis van RGS over te zetten. Zo importeert u eenvoudig alle cijfers naar Fiscaal-online.nl.

De nieuwe standaard is een initiatief van GBNed. Daardoor werken verschillende partijen in de markt aan één standaard. Zo wordt het eenvoudiger om tussen verschillende pakketten in de keten te koppelen. Nadat in september de eerste gesprekken zijn gestart, is medio november het standaard koppelvlak RGS brugstaat opgeleverd. Inmiddels hebben de eerste softwareleveranciers de XML-standaard geïmplementeerd in de software. Met de nieuwe importmogelijkheden is het nog eenvoudiger om de jaarcijfers in te lezen in de Winstaangifte (IB of VPB).

Gebruik van de nieuwe RGS-import

Om gebruik te maken van de nieuwe XML-import navigeert u in de aangifte naar ‘Balans’. Daar importeert u met één druk op de knop alle gegevens. Een aantal boekhoudpakketten, waaronder e-Boekhouden, is al helemaal klaar voor de nieuwe werkwijze. De oude koppelingen blijven uiteraard ook bestaan.

Probeer nú gratis uit

Wij bieden een breed assortiment fiscale software aan die als losse modules verkrijgbaar zijn. We werken met credits, zodat je uitsluitend betaalt voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Ervaar het gemak en start nu direct!

Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Kunnen wij je helpen?

 

088 - 6500 280

Ma t/m vr van 09:00 - 17:00 uur

  info@fiscaal-online.nl

Reactie binnen 4 uur