Gratis uitproberen »

Fiscale software voor belastingconsulenten

Alle aangiftes van uw klanten in één overzichtelijk systeem, zonder daar de hoofdprijs voor te betalen? Dan kan met Fiscaal-online.nl. U verzorgt uw aangiftes eenvoudig vanuit één dashboard. Vergeet inloggen met verschillende DigID’s, importeer gegevens in een handomdraai en ervaar hoe snel het werkt.

Start nu een gratis account »

Maak het eenvoudiger

Alle aangiftes in één overzichtelijk dashboard, ook voor meerdere ondernemingen. Zo heeft u altijd en overal inzicht in uw aangiftes.

Bespaar uw kostbare tijd

Vergeet handmatig invoeren. Voor alle aangiftes zijn er verschillende importopties beschikbaar. Verstuur met één druk op de knop

Bespaar kosten

U betaalt alleen voor wat u gebruikt en zit nooit vast aan een bepaalde staffel. Bovendien bieden we de laagsteprijsgarantie voor online aangiftesoftware.

Oplossingen voor belastingconsulenten

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw praktijk? Bekijk de uitgebreide productinformatie en
zie meteen wat de voordelen van Fiscaal-online.nl voor u zijn. Vragen? Neem gerust contact op.

Btw-aangifte

Verstuur onbeperkt btw-aangiftes voor alle ondernemingen. Zonder inloggegevens van de Belastingdienst direct versturen.

Suppletie

Een suppletie versturen is nu net zo eenvoudig als het doen van btw-aangifte. Verstuur de correcties snel en eenvoudig naar de Belastingdienst.

Opgaaf ICP

Vergeet handmatig invoeren van alle leveringen en diensten naar ander EU-landen. Importeer tot 10.000 regels per keer en verstuur de aangifte direct naar de Belastingdienst.

Uitstelregeling

Vraag onbeperkt uitstel aan voor de aangifte vennootschaps- en inkomstenbelasting. Met uw eigen PKIoverheid-certificaat ontvangt u bovendien ook het servicebericht uitstel.

Inkomstenbelasting

Verstuur aangifte inkomstenbelasting voor particulieren én. Verdeel de posten tussen de partners en verstuur de aangifte direct naar de Belastingdienst. Inclusief SBA’s en gebruik van de VIA!

Vennootschapsbelasting

Met de verkorte aangifte vennootschapsbelasting doet u eenvoudig aangifte voor bijna alle ondernemingen. Ook geschikt voor fiscale eenheden!