Gratis uitproberen »

Fiscale software voor ondernemers

Als ondernemer ontkomt u er niet aan: de belastingaangifte. Voor veel ondernemers een noodzakelijk kwaad, dat vaak te veel tijd in beslag neemt. Tijd die u liever besteed aan uw onderneming, toch? Uiteraard kunt u alles uitbesteden, maar dat kan redelijk in de kosten gaan lopen. Bovendien is het prettig om zelf het overzicht te houden. Gelukkig doet u nu de belastingaangifte voor uw onderneming sneller én eenvoudiger. Zonder daar de hoofdprijs voor te betalen.

Start nu een gratis account »

Maak het eenvoudiger

Alle aangiftes in één overzichtelijk dashboard, ook voor meerdere ondernemingen. Zo heeft u altijd en overal inzicht in uw aangiftes.

Bespaar uw kostbare tijd

Vergeet handmatig invoeren. Voor alle aangiftes zijn er verschillende importopties beschikbaar. Verstuur met één druk op de knop

Bespaar kosten

U hoeft de aangiftes niet uit te besteden, of dure pakketten aan te schaffen. Met onze laagsteprijsgarantie bent u namelijk altijd het voordeligst uit.

Oplossingen voor ondernemers

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Bekijk de uitgebreide productinformatie en
zie meteen wat de voordelen van Fiscaal-online.nl voor u als ondernemer zijn.

Btw-aangifte

Verstuur onbeperkt btw-aangiftes voor alle ondernemingen. Zonder inloggegevens van de Belastingdienst direct versturen.

Suppletie

Een suppletie versturen is nu net zo eenvoudig als het doen van btw-aangifte. Verstuur de correcties snel en eenvoudig naar de Belastingdienst.

Opgaaf ICP

Vergeet handmatig invoeren van alle leveringen en diensten naar ander EU-landen. Importeer tot 10.000 regels per keer en verstuur de aangifte direct naar de Belastingdienst.

Vennootschapsbelasting

Met de verkorte aangifte vennootschapsbelasting doet u eenvoudig aangifte voor bijna alle ondernemingen. Ook geschikt voor fiscale eenheden!