Gratis uitproberen
zonder verplichtingen
Kennisbank > Informatie over suppletie > Drempelbedrag suppletie omzetbelasting

Drempelbedrag suppletie omzetbelasting

Het drempelbedrag voor suppletie omzetbelasting is 1.000 euro. Correcties van lagere bedragen geeft u op via de eerstvolgende btw-aangifte.

Heeft u correcties onder het drempelbedrag suppletie? Dan mag u deze meenemen in de eerstvolgende btw-aangifte. Corrigeert u via de btw-aangifte? Dan krijgt u geen teruggaafbeschikking of naheffingsaanslag. U mag er overigens ook altijd voor kiezen toch een suppletie omzetbelasting te sturen. Wij adviseren u hiervoor de aangiftesoftware suppletie omzetbelasting te gebruiken.

Suppletie voor meerdere ondernemingen

Doet u aangifte voor meerdere bedrijven of is de termijn van de btw-aangifte verstreken? Kies dan voor de juiste software om uw suppleties te versturen. Via Fiscaal-online.nl verstuurt u alle suppleties snel en eenvoudig naar de Belastingdienst. U krijgt direct terugkoppeling en bevestiging van de aangifte. Uitproberen is altijd gratis.


Probeer nú gratis uit

Wij bieden een breed assortiment fiscale software aan die als losse modules verkrijgbaar zijn. We werken met credits, zodat je uitsluitend betaalt voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Ervaar het gemak en start nu direct!

Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Kunnen wij je helpen?

 

088 - 6500 280

Ma t/m vr van 09:00 - 17:00 uur

  info@fiscaal-online.nl

Reactie binnen 4 uur