Gratis uitproberen
zonder verplichtingen
Zomeractie: 50% korting op alle licenties. Profiteer van deze korting

Aangifte software

Aangifte software voor ondernemers, accountants, belastingadviseurs, administratiekantoren en boekhoudkantoren om snel en eenvoudig belastingaangiften te versturen.

Gratis uitproberen
zonder verplichtingen
Meld u nu gratis aan!

Meld je nu
gratis aan!

Snel en efficiënt werken

Onze aangifte software beschikt over alle functionaliteiten die je van fiscale software mag verwachten. Alle aangiften staan in één overzichtelijk dashboard, zodat je snel en efficiënt kunt werken.

Btw-aangifte

€ 99,95 per jaar

Suppletie

€ 89,95 per jaar

ICP-aangifte

€ 129,95 per jaar

Btw-nummercontrole

€ 89,95 per jaar

IB-aangifte

€ 199,95 per jaar

VPB-aangifte

€ 299,95 per jaar

Uitstelregeling

€ 89,95 per jaar

Deponeren

€ 99,95 per jaar

Laagste prijsgarantie

Bovenstaande bedragen zijn jaarprijzen exclusief btw. Daarnaast werken we met credits, zodat je uitsluitend betaalt voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Daardoor ben je niet afhankelijk van pakketgroottes en profiteer je van de laagste prijsgarantie.

Gratis uitproberen
zonder verplichtingen
Schuine lijn

Aangifte software

Voor ondernemers 

Ons belastingaangifte programma is uitermate geschikt voor grote en kleine ondernemingen, naamloze en besloten vennootschappen en zzp'ers.

Belastingadviseurs  

Veel belastingadviseurs, accountants, administratie- en boekhoudkantoren maken naar volle tevredenheid gebruik van onze software.

Header afbeelding home
 
Schuine lijnen

Bewezen effectief aangifte programma voor ondernemers

Met ons aangifteprogramma is het doen van belastingaangiften een stuk eenvoudiger. Er is bovendien geen PKIoverheid-certificaat en DigiD nodig, aangezien je gebruik maakt van ons overheidscertificaat. Daarnaast beschikt ons programma voor aangifte van belastingen over handige functionaliteiten. Denk hierbij aan data import uit verschillende gegevensbronnen en ICP-aangifte met btw-nummercontrole.

Persoonlijk advies

Heeft je vragen of interesse in persoonlijk advies van een van onze specialisten? Mail dan met ons of vraag een telefonisch adviesgesprek aan.

Neem contact op

Focus op core business dankzij aangifte software

Als ondernemer wil je focussen op de groei van jouw onderneming. Fiscale aangifte software is uitermate geschikt om alle werkzaamheden rond belastingaangiften zo veel mogelijk te vereenvoudigen. Met het fiscaal aangifte programma van Fiscaal-online.nl heb je dit snel op orde. Mede hierdoor is het fiscaal aangifte systeem van Fiscaal-online.nl de ideale oplossing voor belastingadviseurs, bedrijven, ondernemers, accountants, administratiekantoren en boekhouders.

Erkend door de Belastingdienst

Zowel grote als kleine ondernemingen vertrouwen al meer dan 20 jaar op de aangifte software van Fiscaal-online.nl.

Philips
Ministerie van Binnelandse Zaken en Koninkrijksrelaties
De Vries belastingadvies
Fiscalis
Primis administraties en belastingadvies

Ondernemers over Fiscaal-online.nl

   
Dhr. B Vroom
         

Geweldige Service

Sinds kort is ons kantoor gestart met Fiscaal Online, de eerste indruk is prima! Klantvriendelijk, snelle reactie bij vragen. Een werkwijze die past bij ons kantoor.

Drs. B.M. Vroom
Fiscalis Accountants BV

Noord Ned Consult
         

Gebruiksvriendelijk

Fiscaal-online is een compleet en zeer gebruiksvriendelijk aangiftepakket. Daarnaast is een groot pluspunt dat er een goede helpdesk is die vragen supersnel beantwoord.

Chris Kuitert
Noord Ned Consult

Henk Arens
         

Absolute aanrader

Een fantastisch programma!!!! Snel en makkelijk om mee te werken. We zijn zeer tevreden. Voor ieder administratiekantoor aan te raden.

Henk Arens
Arens Dienstverlening

Waarom aangifte software van Fiscaal-online.nl

Er zijn diverse softwarepakketten voor belastingaangifte beschikbaar. Fiscaal-online.nl beschikt over goedkope aangiftesoftware dat zeer gebruiksvriendelijk is voor een optimale prijs/kwaliteitverhouding. Alle aangiften staan in één overzichtelijk dashboard en bij vragen kun je terecht bij onze razendsnelle helpdesk.

Jouw voordelen

Je bent volledig in controle

Je bent volledig in controle met de aangifte software van Fiscaal-online.nl. Je hoeft geen totaalpakketten af te nemen, maar bepaalt zelf van welke licenties je gebruik wenst te maken. Daarnaast staan alle aangiften in één overzichtelijk dashboard. Zo ben je volledig in controle om snel en efficiënt te werken.

Probeer nú gratis uit

Wij bieden een breed assortiment fiscale software aan die als losse modules verkrijgbaar zijn. Aangezien we met credits werken betaal je uitsluitend voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Ervaar het gemak en start direct!

Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Veelgestelde vragen

 

Waar moet ik belastingaangifte doen?

Belastingaangifte doe je online via de Belastingdienst. Met de aangifte software van Fiscaal-online.nl regel je dat allemaal centraal vanuit onze software. Eenvoudig, snel en overzichtelijk.

 

Wanneer moet ik aangifte doen?

Jouw aangifte moet bij de Belastingdienst binnen zijn voor de datum die in jouw aangiftebrief staat. Per aangifte geldt een andere deadline:

- Btw-aangifte: uiterlijk op de laatste dag van de maand die volgt op het kwartaal of de maand waarover je aangifte doet 

- ICP-aangifte: alleen als je in een bepaalde periode diensten of producten aan een land buiten de EU hebt geleverd 

- Vennootschapsbelasting: moet meestal voor 1 juni van het jaar erop bij de Belastingdienst binnen zijn. 

- Inkomstenbelasting: van 1 maart tot 1 mei van het opvolgende jaar.

 

Welke aangifte software moet ik gebruiken?

Er zijn diverse belastingaangifte softwareprogramma's beschikbaar. Met de aangifte software van Fiscaal-online.nl kies je voor gebruiksvriendelijke software die je geheel naar wens kunt op- of afschalen. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt en kunt altijd terugvallen op onze helpdesk voor vragen.

 

Kan ik aangifte software vergelijken?

Het is mogelijk de verschillende aangifte software pakketten te vergelijken door gebruik te maken van de gratis proefperiode. Vergelijk de prijs per jaar en check welk pakket aan jouw wensen voldoet. Sommige aanbieders bieden uitsluitend totaalpakketten. Je betaalt dan meer dan je nodig hebt. Bij de aangiftesoftware van Fiscaal-online.nl bepaal je zelf welke modules je wil gebruiken.

Kunnen wij u helpen?

 

088 - 6500 280

Ma t/m vr van 09:00 - 17:00 uur

  info@fiscaal-online.nl

Antwoord binnen 4 uur