Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Belangrijkste belastingwijzigingen 2018

Namens het team van Fiscaal-online.nl wensen we u het beste voor 2018! Het nieuwe jaar is inmiddels gestart en zoals gebruikelijk brengt dat een aantal wijzigingen met zich mee. Maar wat verandert er voor u?

Suppletie verplicht digitaal

Sinds 1 januari 2018 mag u de suppletie omzetbelasting alleen nog digitaal aanleveren.
Het is daardoor niet meer mogelijk om op papier correcties voor de aangifte omzetbelasting door te geven. U verstuurt uw suppletie eenvoudig online via Fiscaal-online.nl. Breid uw account eenvoudig uit met de suppletie omzetbelasting en verstuur uw correcties digitaal naar de Belastingdienst.

PKIoverheid-certificaat verplicht bij uitstelregeling

Vanaf 1 maart 2018 mag u van de Belastingdienst alleen gebruik maken van de uitstelregeling belastingconsulenten met een eigen PKIoverheid-certificaat. Fiscaal-online.nl werkt samen met KPN bij het aanbieden van deze certificaten. Zo krijgt u de uitstelregeling (t.w.v. 89,95) gratis bij aanschaf van een PKIoverheid-certificaat.

Maakt u géén gebruik van de uitstelregeling? Dan heeft u géén eigen PKIoverheid-certificaat nodig. U maakt dan automatisch gebruik van ons verzamelcertificaat.

Op de website van de Rijksoverheid zijn alle wijzigingen voor 2018 beschikbaar. In dit document vindt u ook alle bijbehorende cijfers en percentages.

Probeer nú gratis uit

Wij bieden een breed assortiment fiscale software aan die als losse modules verkrijgbaar zijn. We werken met credits, zodat je uitsluitend betaalt voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Ervaar het gemak en start nu direct!

Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Kunnen wij je helpen?

 

088 - 6500 280

Ma t/m vr van 09:00 - 17:00 uur

  info@fiscaal-online.nl

Reactie binnen 4 uur