Gratis uitproberen
zonder verplichtingen
Kennisbank > Informatie over btw-aangifte > Inloggegevens btw-aangifte

Inloggegevens btw-aangifte

Iedere ondernemer ontvangt van de Belastingdienst een gebruikersnaam en bijbehorend wachtwoord. Deze gegevens worden automatisch toegestuurd, nadat u zich ingeschreven heeft bij de KvK. Met deze inloggegevens doet u btw-aangifte bij de Belastingdienst onder ‘Inloggen voor ondernemers‘.

De inlognaam en het wachtwoord worden apart verstuurd. Dit zijn twee losse berichten. Deze worden slechts één keer automatisch verstrekt. Als u de inloggegevens niet meer heeft, kunt deze opnieuw aanvragen bij de Belastingdienst. Als uw e-mailadres gekoppeld is, kunnen de gegevens per e-mail opgevraagd worden. Zo niet, dan duurt het tot 10 werkdagen voor u de nieuwe gegevens van de Belastingdienst per post ontvangt.

Geen inloggegevens btw-aangifte nodig via Fiscaal-online.nl

Maakt u gebruik van commerciële software? Dan heeft u geen inloggegevens van de Belastingdienst nodig om aangifte te doen. De btw-aangifte wordt vanuit uw pakket automatisch naar de Belastingdienst verstuurd. U krijgt automatisch bericht van de Belastingdienst. Dit kan een ontvangstbevestiging of een foutmelding zijn.

Door in te loggen in het beveiligde gedeelte van de Belastingdienst is de status en de terugkoppeling van de btw-aangifte altijd in te zien. De software haalt deze status ook voor u op.

Tip: Bespaar tijd en maak voor uw btw-aangifte altijd gebruik van onze btw-aangifte software.


Probeer nú gratis uit

Wij bieden een breed assortiment fiscale software aan die als losse modules verkrijgbaar zijn. We werken met credits, zodat u uitsluitend betaalt voor wat u daadwerkelijk gebruikt. Ervaar het gemak en start nu direct!

Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Kunnen wij u helpen?

 

088 - 6500 280

Ma t/m vr van 09:00 - 17:00 uur

  info@fiscaal-online.nl

Reactie binnen 4 uur