Gratis uitproberen
zonder verplichtingen
Kennisbank > Informatie over suppletie > Wat is suppletie omzetbelasting?

Wat is Suppletie omzetbelasting?

Suppletie omzetbelasting is een correctie van de aangifte omzetbelasting (btw-aangifte). Wanneer u een btw-aangifte wilt corrigeren stuurt u een suppletie omzetbelasting in. Met een suppletie corrigeert u het lopende aangiftejaar, of een aangifte tot 5 jaar terug. Om uw aangiften snel en eenvoudig te laten verlopen is het wenselijk gebruik te maken van aangiftesoftware suppletie omzetbelasting.

Te veel of te weinig btw aangegeven?

Suppletie betekent letterlijk toevoeging. Met een suppletie omzetbelasting doet u dus een toevoeging aan uw bestaande aangifte. Heeft u te veel of te weinig btw aangegeven? Dan doet u een suppletie-omzetbelasting suppletie omzetbelasting. In de suppletie geeft u de juiste bedragen aan. De suppletie overschrijft dan de eerder aangegeven bedragen bij de Belastingdienst.

Verstuur uw suppletie via Fiscaal-online.nl

Eenvoudig en snel suppleties omzetbelasting versturen? Maak een gratis account aan op Fiscaal-online.nl en probeer alle mogelijkheden vrijblijvend uit. U verstuurt suppleties omzetbelasting direct naar de Belastingdienst, zonder DigID-gegevens. Aangifte geaccepteerd? U ontvangt direct bevestiging.


Probeer nú gratis uit

Wij bieden een breed assortiment fiscale software aan die als losse modules verkrijgbaar zijn. We werken met credits, zodat u uitsluitend betaalt voor wat u daadwerkelijk gebruikt. Ervaar het gemak en start nu direct!

Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Kunnen wij u helpen?

 

088 - 6500 280

Ma t/m vr van 09:00 - 17:00 uur

  info@fiscaal-online.nl

Antwoord binnen 4 uur