Gratis uitproberen
zonder verplichtingen
Zomeractie: 50% korting op alle licenties. Profiteer van deze korting

Belastingaangifte programma

Belastingaangifte programma voor ondernemers, accountants, belastingadviseurs, administratiekantoren en boekhouders om snel en eenvoudig belastingaangiften te versturen.

Gratis uitproberen
zonder verplichtingen
Meld u nu gratis aan!

Meld je nu
gratis aan!

Snel en efficiënt werken

Onze belastingaangifte programma's beschikken over alle functionaliteiten die je van aangifte software mag verwachten. Alle aangiften staan in één overzichtelijk dashboard, zodat je snel en efficiënt kunt werken.

Btw-aangifte

€ 99,95 p/j

Suppletie

€ 89,95 p/j

ICP-aangifte

€ 129,95 p/j

Btw-nummercontrole

€ 89,95 p/j

IB-aangifte

199,95 p/j

VPB-aangifte

299,95 p/j

Deponeren

99,95 p/j

Belastingaangifte programma met laagste prijsgarantie

Bovenstaande bedragen zijn jaarprijzen exclusief btw. Daarnaast werken we met credits, zodat je uitsluitend betaalt voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Daardoor ben je niet afhankelijk van een pakketgrootte en profiteer je van de laagste prijsgarantie.

Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Gebruiksvriendelijk belastingaangifte programma

Zoek je een programma voor jouw zakelijke belastingaangifte? Als specialist in fiscale software helpen we grote en kleine ondernemingen om snel en voordelig belastingaangiften naar de Belastingdienst te versturen. Met ons online belastingaangifte programma profiteer je bovendien van onze deskundige helpdesk, die snel reageert op jouw vragen.

Schuine lijn

Belastingaangifte programma

Voor ondernemers 

Programma belastingaangifte voor ondernemers, vennootschappen, verenigingen, stichtingen en zzp'ers voor snelle afhandeling van alle belastingzaken rondom jouw onderneming.

Voor belastingadviseurs  

Belastingaangifte programma voor belastingadviseurs, accountants en administratie- en boekhoudkantoren om snel en voordelig fiscale aangiften naar de Belastingdienst te sturen.

Header afbeelding home
 
Schuine lijnen

Belastingaangifte programma voor alle ondernemers

Als ondernemer wil je je vooral richten op het draaiend houden van jouw business. De belastingaangiften doe je het liefst zo snel en efficiënt mogelijk. Daarom zijn de online belastingaangifte programma’s van Fiscaal-online.nl bij uitstek geschikt voor ondernemers, zodat jij je kunt richten op de groei van jouw bedrijf.

Erkend door de Belastingdienst

Zowel grote als kleine ondernemingen vertrouwen al meer dan 20 jaar op de aangifte software van Fiscaal-online.nl.

Philips
Ministerie van Binnelandse Zaken en Koninkrijksrelaties
De Vries belastingadvies
Bayer
Primis administraties en belastingadvies

Persoonlijk advies

Heb je vragen of interesse in persoonlijk advies van een van onze specialisten? Mail dan met ons of vraag een telefonisch adviesgesprek aan.

Neem contact op

Belastingaangifte programma voor zzp'ers en zelfstandigen

Ben je zelfstandige of zzp'er? Dan komt er een hoop op je af. De boekhouding en de belastingaangiften goed op orde hebben is meestal niet de bovenste taak op jouw lijstje. Maak daarom gebruik van ons belastingaangifte programma, dan kun je je focussen op jouw dagelijkse werk.

Jouw voordelen

Eenvoudig maand-, kwartaal- en jaaraangiften doen

Met onze online belastingaangifte programma’s is het doen van alle benodigde belastingaangiften een stuk eenvoudiger. Zo heb je geen eHerkenning en DigiD nodig, omdat je gebruik maakt ons overheidscertificaat. Ook kun je data importeren uit diverse andere gegevensbronnen, zoals de balans en winst- en verliesrekening via RGS 3.2 of btw-gegevens uit XML- of XBRL-bestanden.

Reviews

   
Dhr. B Vroom
         

Geweldige Service

Sinds kort is ons kantoor gestart met Fiscaal Online, de eerste indruk is prima! Klantvriendelijk, snelle reactie bij vragen. Een werkwijze die past bij ons kantoor.

Drs. B.M. Vroom
Fiscalis Accountants BV

Noord Ned Consult
         

Gebruiksvriendelijk

Fiscaal-online is een compleet en zeer gebruiksvriendelijk aangiftepakket. Daarnaast is een groot pluspunt dat er een goede helpdesk is die vragen supersnel beantwoord.

Chris Kuitert
Noord Ned Consult

Henk Arens
         

Absolute aanrader

Een fantastisch programma!!!! Snel en makkelijk om mee te werken. We zijn zeer tevreden. Voor ieder administratiekantoor aan te raden.

Henk Arens
Arens Dienstverlening

Geen eHerkenning nodig met belastingaangifte programma

Met de aangifte programma’s van Fiscaal-online.nl heb je geen eHerkenning nodig. Je maakt namelijk gebruik van het overheidscertificaat van Fiscaal-online.nl. Je hoeft niet zelf niet via een provider jouw eHerkenning aan te schaffen. Je hebt dus zelf geen PKIoverheid-certificaat en SSL-certificaat nodig.

Probeer nú gratis uit

Wij bieden een breed assortiment fiscale software aan die als losse modules verkrijgbaar zijn. Aangezien we met credits werken betaal je uitsluitend voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Ervaar het gemak en start direct!

Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Veelgestelde vragen

 

Wat is belastingaangifte?

Iedereen moet belastingaangifte doen: ondernemers, bedrijven, particulieren, verenigingen en stichtingen. Door belastingaangifte te doen geef je bij de belastingdienst aan dat je over bepaalde zaken belasting moet afdragen. Voorbeelden van zaken waar je belasting over betaalt zijn lonen en omzet, maar ook de btw is een belasting die je dient af te dragen aan de Belastingdienst.

 

Wanneer moet ik belastingaangifte doen?

Btw-aangifte dient uiterlijk op de laatste dag van de maand die volgt op het kwartaal of de maand waarover je aangifte doet te worden gedaan. Een ICP-aangifte doe je alleen als je in een bepaalde periode diensten of producten aan een land buiten de EU hebt geleverd. Een aangifte vennootschapsbelasting moet meestal voor 1 juni van het jaar erop bij de belastingdienst binnen zijn. De aangifteperiode voor inkomstenbelasting loopt van 1 maart tot 1 mei van het opvolgende jaar.

 

Wat je heb je nodig voor belastingaangifte?

Veel voorkomende gegevens die je nodig hebt bij de belastingaangifte zijn: BSN, (zakelijk) rekeningnummer, jaaropgave, winst- en verliesrekening, balans of een overzicht van betaalde en ontvangen btw.

 

Hoe werkt belastingaangifte?

In Nederland ben je verplicht om zelf aangifte te doen van zaken waarover je belastingplichtig bent. De Belastingdienst maakt hierbij onderscheid tussen lichamen en personen. Lichamen zijn bedrijven en organisaties en die zijn meestal verplicht om bijvoorbeeld VPB-belasting af te dragen. Een natuurlijk persoon is bijvoorbeeld een eenmanszaak die inkomstenbelasting moet afdragen.

 

Hoe doe je belastingaangifte?

Met de software van Fiscaal-online.nl doe je eenvoudig online belastingaangifte. Onze belastingaangifte software is speciaal ingericht om ondernemers, bedrijven, zzp'ers, accountants, administratiekantoren en boekhouders te helpen met de belastingaangifte.

Kunnen wij u helpen?

 

088 - 6500 280

Ma t/m vr van 09:00 - 17:00 uur

  info@fiscaal-online.nl

Antwoord binnen 4 uur