Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Belastingaangifte programma

Belastingaangifte programma voor ondernemers, accountants, belastingadviseurs, administratiekantoren en boekhouders

Zoekt u een programma voor uw zakelijke belastingaangifte? Wij zijn specialist in fiscale software voor ondernemers, accountants, administratiekantoren, boekhouders en belastingadviseurs. Met onze applicaties doet u eenvoudig btw-aangifte, IB-aangifte, ICP-aangifte, vpb-aangifte en meer. U profiteert direct van ons online belastingaangifte programma en onze deskundige helpdesk, die snel reageert op uw vragen.

  • Btw-aangifte                                         
  • Suppletie                                          
  • ICP-aangifte                                      
  • IB-aangifte                                     
  • VPB-aangifte                               
  • Uitstelregeling                                    
  • Deponeren

Probeer nu alle modules gratis uit en ervaar zelf hoe u snel en eenvoudig aangiften aanmaakt

Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Eenvoudig maand-, kwartaal- en jaaraangiften doen

Met onze online belastingaangifte programma’s is het doen van alle benodigde belastingaangiften een stuk eenvoudiger. Zo heeft u geen eHerkenning en DigiD nodig, omdat u gebruik maakt ons overheidscertificaat. Ook kunt u data importeren uit diverse andere gegevensbronnen, zoals de balans en winst- en verliesrekening via RGS 3.2 of btw-gegevens uit XML- of XBRL-bestanden.

Schuine lijn

Belastingaangifte programma voor

Ondernemers, naamloze en besloten vennootschappen, verenigingen en zzp'ers  

Ons programma belastingaangifte voor ondernemers, vennootschappen en zzp'ers zorgt voor snelle afhandeling van alle belastingzaken rondom uw onderneming.

Belastingadviseurs, accountants en administratie en boekhoudkantoren  

Belastingaangifte programma voor belastingadviseurs, accountants en administratie- en boekhoudkantoren snel en voordelig fiscale aangiften naar de Belastingdienst te sturen.

Header afbeelding home
 
Schuine lijnen

Belastingaangifte programma voor alle ondernemers

Als ondernemer wilt u zich vooral richten op het draaiend houden van uw business. De belastingaangiften doet u het liefst zo snel en efficiënt mogelijk. Daarom zijn de online belastingaangifte programma’s van Fiscaal-online.nl bij uitstek geschikt voor ondernemers. Zodat u zich kunt richten op de groei van uw bedrijf.

Persoonlijk advies

Heeft u vragen of interesse in persoonlijk advies van een van onze specialisten? Mail dan met ons of vraag een telefonisch adviesgesprek aan.

Neem contact op

Belastingaangifte programma voor zzp'ers en zelfstandigen

Bent u zelfstandige of zzp'er? Dan komt er een hoop op u af. De boekhouding en de belastingaangiften goed op orde hebben, is meestal niet de bovenste taak op uw lijstje. Maak daarom gebruik van ons belastingaangifte programma, dan kunt u zich focussen op uw dagelijkse werk.

Reviews

   
Dhr. B Vroom
         

Geweldige Service

Sinds kort is ons kantoor gestart met Fiscaal Online, de eerste indruk is prima! Klantvriendelijk, snelle reactie bij vragen. Een werkwijze die past bij ons kantoor.

Drs. B.M. Vroom
Fiscalis Accountants BV

Noord Ned Consult
         

Gebruiksvriendelijk

Fiscaal-online is een compleet en zeer gebruiksvriendelijk aangiftepakket. Daarnaast is een groot pluspunt dat er een goede helpdesk is die vragen supersnel beantwoord.

Chris Kuitert
Noord Ned Consult

Henk Arens
         

Absolute aanrader

Een fantastisch programma!!!! Snel en makkelijk om mee te werken. We zijn zeer tevreden. Voor ieder administratiekantoor aan te raden.

Henk Arens

Geen eHerkenning nodig met belastingaangifte programma

Met de aangifte programma’s van Fiscaal-online.nl heeft u geen eHerkenning nodig. U maakt namelijk gebruik van het overheidscertificaat van Fiscaal-online.nl. Zo hoeft u zelf niet via een provider uw eHerkenning aan te schaffen. U heeft dus zelf geen PKIoverheid-certificaat en SSL-certificaat nodig.

Probeer nú gratis uit

Wij bieden een breed assortiment fiscale software aan die als losse modules verkrijgbaar zijn. Aangezien we met credits werken betaalt u uitsluitend voor wat u daadwerkelijk gebruikt. Ervaar het gemak en start direct!

Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Veelgestelde vragen

 

Wat is belastingaangifte?

Iedereen moet belastingaangifte doen: ondernemers, bedrijven, particulieren, verenigingen en stichtingen. Door belastingaangifte te doen geeft u bij de belastingdienst aan dat u over bepaalde zaken belasting moet afdragen. Voorbeelden van zaken waar u belasting over betaalt zijn lonen en omzet, maar ook de btw is een belasting die u dient af te dragen aan de belastingdienst.

 

Wanneer moet ik belastingaangifte doen?

Btw-aangifte dient uiterlijk op de laatste dag van de maand die volgt op het kwartaal of de maand waarover u aangifte doet te worden gedaan. Een ICP-aangifte doet u alleen als u in een bepaalde periode diensten of producten aan een land buiten de EU heeft geleverd. Een aangifte vennootschapsbelasting moet meestal voor 1 juni van het jaar erop bij de belastingdienst binnen zijn. De aangifteperiode voor inkomstenbelasting loopt van 1 maart tot 1 mei van het opvolgende jaar.

 

 

Wat je heb je nodig voor belastingaangifte?

Veel voorkomende gegevens die u nodig heeft bij de belastingaangifte zijn: BSN, (zakelijk) rekeningnummer, jaaropgave, winst- en verliesrekening, balans of een overzicht van betaalde en ontvangen btw.

 

Hoe werkt belastingaangifte?

In Nederland bent u verplicht om zelf aangifte te doen van zaken waarover u belastingplichtig bent. De Belastingdienst maakt hierbij onderscheid tussen lichamen en personen. Lichamen zijn bedrijven en organisaties en die zijn meestal verplicht om bijvoorbeeld vpb-belasting af te dragen. Een natuurlijk persoon is bijvoorbeeld een eenmanszaak die inkomstenbelasting moet afdragen.

 

Hoe doe je belastingaangifte?

Met de software van Fiscaal-online.nl doet u eenvoudig online belastingaangifte. Onze belastingaangifte software is speciaal ingericht om ondernemers, bedrijven, zzp'ers, accountants, administratiekantoren en boekhouders te helpen met de belastingaangifte.

Kunnen wij u helpen?

 

088 - 6500 280

Ma t/m vr van 09:00 - 17:00 uur

  info@fiscaal-online.nl

Antwoord binnen 4 uur