Gratis uitproberen
zonder verplichtingen
Kennisbank > Informatie over btw-aangifte > Bezwaarschrift btw-aangifte

Bezwaarschrift btw-aangifte

Bent u het niet eens met een beslissing van de Belastingdienst? Dan kunt u een bezwaarschrift btw-aangifte indienen. Een bezwaar is niet altijd nodig. In een aantal gevallen kunt u de aangifte corrigeren in de volgende btw-aangifte of in een suppletie. Bezwaar maken op de btw-aangifte is mogelijk. In het bericht dat u van de Belastingdienst heeft ontvangen, staat uitgelegd hoe u bezwaar kunt maken. Op de website van de Belastingdienst is er ook een formulier voor zakelijk bezwaar beschikbaar. Met dit formulier maakt u onder andere bezwaar maken tegen de aanslag omzetbelasting.

Termijn voor bezwaar verstreken?

Bent u niet op tijd bent met het sturen van een bezwaar, dan kunt u een verzoek indienen bij de Belastingdienst. Dit verzoek kunt u tot 5 jaar na afloop van het belastingjaar schriftelijk indienen. Een verzoek indienen is mogelijk voor:

Tip: Bespaar tijd en maak voor uw btw-aangifte altijd gebruik van btw-aangifte software.


Probeer nú gratis uit

Wij bieden een breed assortiment fiscale software aan die als losse modules verkrijgbaar zijn. We werken met credits, zodat u uitsluitend betaalt voor wat u daadwerkelijk gebruikt. Ervaar het gemak en start nu direct!

Gratis uitproberen
zonder verplichtingen

Kunnen wij u helpen?

 

088 - 6500 280

Ma t/m vr van 09:00 - 17:00 uur

  info@fiscaal-online.nl

Reactie binnen 4 uur